home / links / contact / privacy
Elke vogel zingt zoals ze gebekt is.

Zang

FourVoices

Zoekt u leuke en goede vocale entertainment voor al uw gelegenheden? Misschien is mijn zangkwartet wat voor u?
FourVoices is te boeken. Meer informatie op de website.
Hieronder ziet u een voorbeeld van ons kerstrepertoire.

Zangatelier Landsmeer

Zangles kan je om verschillende redenen doen. Gewoon voor de lol en de ontspanning, vanuit ambitie, of voor persoonlijke groei. Voor mij is elke reden de juiste. Ik help je graag verder.
Bijscholen vind ik leuk en belangrijk en daardoor blijf ik op de hoogte van diverse zangtechnieken (UVT, Cvt, Evts e.a.). Bovendien maak ik in mijn lessen gebruik van mijn vaardigheid als dramadocent en werk ik graag met het hele lijf. Ook heb ik in de loop der jaren een goed menselijk inzicht ontwikkeld. Daarvoor vind ik meestal snel een goed passende aanpak bij elke leerling. Jong en oud, amateur en prof.
Er valt meer te leren in zangles dan men vaak denkt. De zangstem is een heel direct en persoonlijk instrument dat zich graag laat ontdekken en trainen. Stembanden zijn per slot van rekening ook spieren met een spiergeheugen. Ook over ademhalen en expressie kan ik je veel leren. Een fijne bijkomstigheid is dat een goede ademtechniek ook heilzaam is voor de rest van je systeem.
Ik geef les in mijn eigen studio in Landsmeer. Een prettige goed geventileerde lichte ruimte waarin we voldoende afstand kunnen houden. Ongeveer 15 minuten fietsen vanaf de NDSM pont of metro Noord. Minstens twee keer per jaar treden de leerlingen op voor familie en vrienden.
Je kunt alleen les krijgen of samen. Ook kan ik je helpen om inzicht te krijgen in akkoorden en jezelf te leren begeleiden op piano.
On-line lessen zijn ook mogelijk.
Lees ook reacties van zangleerlingen.

Zangles rooster en prijzen

Vliegenboskoor in Noord Straalt (Amsterdam Nood)
15x Vliegenboskoor donderdagavond (20.00–22.00)€ 230,-
Woensdag- en donderdagmiddag (Landsmeer)
Kinderen onder de 18 (BTW-vrij)
Strippenkaarten:
10x 30 minuten individueel€ 285,-
10x 50 minuten duoles € 245,-
10x 45 minuten ind. jezelf leren begeleiden (zang en piano) € 415,-
Proefles mogelijk
Strippenkaarten zijn een jaar geldig en zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld.
Maandagochtend en woensdag van 12.00 tot 18 uur en donderdag van 12 tot 18 uur (Landsmeer)
(prijzen inclusief BTW)
Studenten: 45 minuten€ 35,-
Volwassenen: Individueel 45 minuten € 45,-
Duoles 60 minuten€ 55,-
Proefles mogelijk

Het Vliegenboskoor

Samen zingen kan een magische ervaring zijn. Als individu ga je even op in de groep, resoneer je mee in de trillingen van een gezamenlijk gezang.
Inmiddels heeft zich rond een enthousiaste kern zangeressen een goed en gezellig koortje gevormd waarbij we graag nieuwe leden (ook mannen) met enige koor- of samenzangervaring verwelkomen. Noten kunnen lezen hoeft niet, maar toon kunnen houden is wel belangrijk. We werken aan adem- en zangtechniek, studeren een aantal meerstemmige nummers in en we herhalen favoriet repertoire. We zingen verschillende stijlen: pop, jazz, wereldmuziek, klassiek… Hoewel de nadruk ligt op ontwikkeling van en plezier in (samen)zingen, werken we ook weer toe naar een expressieve presentatie.
Vliegenboskoor start weer op donderdag 27 augustus, maar is vol op dit moment. Vanwege Corona kan ik niet meer dan 15 dames kwijt. Je kan wel op de wachtlijst.
Kijk hieronder naar een zanguitvoering van het Vliegenboskoor in 2017.