home / links / contact / privacy
Alles begint met adem.

Nynka

Ik studeerde af als dramadocent aan de Toneelacademie Maastricht en voltooide vervolgens de studie Zang Lichte Muziek aan het conservatorium in Hilversum. Mijn passie voor muziek en theater vormt de leidraad in mijn leven. Ik leidde 10 jaar mijn eigen muziektheatergroep waarmee ik muziektheater maakte voor jong en oud (www.muziektheatercollectief.nl) en schreef meerder toneelstukken en liedteksten. Daarnaast geef ik vanaf mijn 23ste met veel plezier zangles.

Mijn groeiende interesse in bewustwording- en veranderingsprocessen stuurde me steeds meer in de richting van het werken in opdracht, in plaats van het creëren vanuit een voornamelijk artistieke noodzaak. Ik vind het fijn om mijn vaardigheden als schrijver, zangeres en theatermaker in te zetten als middel om publiek of deelnemers op een dieper niveau te raken. Niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart en in de onderbuik, en daarmee tot reflectie aan te zetten. Kwaliteit leveren blijft voor mij daarbij altijd even belangrijk.

Ik werk sinds 2007 als zangcoach bij Lucia Marthas Intitute for Performing Arts, en heb een bloeiende zangpraktijk in Amsterdam Noord. Daarnaast maak ik muziektheater en documentaires binnen de zorg.