home / links / contact / privacy
Alles staat met alles in verbinding.

Algemeen

Een stem kan pas vrij klinken als de adem stroomt, een lied komt pas binnen als het iets waarachtigs raakt in het onderbewuste, een muziektheaterstuk brengt iets te weeg als het de kern van een organisatievraagstuk onthult.

Nynka houdt van geven, groeien en graven, op zoek naar de onderlaag. Daar waar iets ontstaat en daar waar het vast zit. Zodat de energie weer kan stromen en zijn natuurlijke weg kan vinden. Zodat de adem weer kan stromen en de stem vrij kan klinken.
De middelen die ze hierbij in zet zijn zang, theater, tekst en yoga. Door een groot aanvoelend vermogen en menselijk inzicht maakt Nynka hiervan de passende mix die u helpt in de zoektocht naar het antwoord op uw vraag. Heeft u het gevoel dat uw stem vast zit en wilt u weten waarom? Loopt er iets niet goed binnen uw organisatie en wilt u daar eens op een andere manier met elkaar over reflecteren? Heeft u behoefte aan een speciaal moment bij een speciale gelegenheid?
Nynka gaat er mee aan de slag en gaat samen met u op zoek naar een passend antwoord: een op maat geschreven lied of muziektheaterstuk, een persoonlijke zangles, een groepsworkshop…